Palsinajärven ympärijuoksu

Markku Savioja
1.8.2017

Eilen maanantaina juostiin perinteinen Palsinajärven ympärijuoksu. Tuo hieno maalaiskisa järjestettiin jo 41. kertaa. Vuosien varrella on mukana ollut todella kovan tason menijöitä kuten tänäkin vuonna kun tuore ratakympin Suomen mestari Jarkko Järvenpää voitti kilpailun jääden reittiennätyksestään ja siitä luvatusta 500eur palkintorahasta vain 3 sekuntia.

Muita kovan tason menijöitä oli mukana Niina, Janne, Matti, Jukka E, Juha S, Timo sekä Tero. Ja taisinpa olla siellä minäkin.

Öljypönttöjä, sahoja, paitoja ja pokaaleita oli juoksijoillamme kotiintuomisina tyypilliseen tapaan kun Matti ja Jukka ottivat kaksoisvoiton M45 sarjassa ja Juha nappasi kolmannen sijan M55 sarjassa. Kovinta vauhtia Kuohulaisista piti kuitenkin Janne joka oli kovatasoisessa MYL sarjassa viides. Kovimman otatuksen väänsivät Timo ja Niina - tällä kertaa Niina jäi Timolle 5 sekuntia.

Kilpailun tuloksia voi katsella tästä. Jostain syystä järjestäjä on ilmoittanut ajat vain sarjojen voittajille ja muille paljonko jäivät voittajasta. No jospa lopulliset tulokset sitten aikanaan ilmestyvät tapahtuman sivuille tänne ihan vertailukelpoisessa muodossa.