Viikonlopun juoksuja

Markku Savioja
17.7.2017

Kuohun juoksijoita on jälleen nähty useissa eri tapahtumissa. Tässä toimituksen tietoon tulleita suorituksia.

Jukka E juoksi Muurasjärven Maalaismaratonin puolikkaan aikaan 1.30,16 ja voitti sarjansa. Tulokset löytyy tästä.

Juha S kävi Vieremällä voittamassa Timon ja Sepon Lenkki -nimisessä juoksutapahtumassa 6,4km mittaisen Timon lenkin. Tulokset.

Hannu juoksi Hämeenlinnassa puolimaratonin ollen sarjansa kuudes. Aikaa kului tällä kertaa 1.58,33. Kisan tuloksia voi katsella tästä.

Juha T ja ja Pekka kiskaisivat puolestaan Joroisilla triathlonin puolimatkan. Puolimatkan osuudet, uinti 1,9km + pyöräily 90km + juoksu 21,1km, ovat sen verran pitkiä jo itsessään että vaatii melkoista kestokonetta päästäkseen kilpailun edes läpi. Kuohun juoksijoista tälläistäkin voimaa löytyy ja siitä kertoo myös loppuajat Juha 4.47,14 ja Pekka 5.33,28. Osuusaikoja voi ihmetellä näistä linkeistä: Juha Pekka. Tuloksia voi tutkia tarkemmin tässä.

Hienosti on siis taas seuramme juoksijat olleet mukana tapahtumissa !

Eilen sunnuntaina juostiin myös Jyväskylässä. Nimittäin yhteislenkki. Mukana Timo, Mika, Riitta ja allekirjoittanut. Jukka E ja Tero kävivät paikalla pyörillä. Jukan ottama kuva ohessa.