linkit
vieraskirja2

Ajankohtaista 2013

19.10.2013 Kuohulaismenestystä Kankaanpäässä
Kankaanpään maratonilla sijoittui Kuohun Antti Hyttinen hienosti toiseksi ajalla 2.50,17. Ennätysvauhdissa oli myös pitkään Matti Lehtonen, mutta joutui tällä kertaa keskeyttämään vatsavaikeuksien vuoksi. Puolta lyhyemmällä matkalla sijoittui Kuohun Tommi Leinonen M40-sarjassa sijalle 5. Saman sarjan 10km puolestaan voitti Kuohun Mika Rantala. Tässä tulokset.

Kuohun juoksuporukan päättäjäiset 1.11. Wellamossa
Perinteiset kauden päättäjäiset pidetään Wellamossa perjantaina 1.11.2013. Klo 17 starttaavat lenkille kaikki halukkaat ja kyvykkäät. Saunominen ja muu toiminta alkaa klo 18:00.

13.10.2013 Markku ja Pentti Vantaalla
Vantaan perinteisellä maratonilla oli Kuohun Markku Savioja M40-sarjan 5. ajalla 3.04,38. Pentti Virmalainen tyytyi puolimaratoniin sijoittuen M55-sarjassa sijalle 15. Ohessa tulokset.

10.10.2013 Talvikauden testijuoksut siirtyvät Jyväskylään
Keski-Suomen testijuoksusarjana tunnettu talvikuukausien piristäjä saa jatkoa. Tätä perinnettä jatketaan tulevana talvena Jyväskylässä uudella, entistä paremmalla testireitillä. Järjestelyvastuun testijuoksuista ottaa JKU:n veteraanijaosto, mutta hyvässä yhteistyön hengessä vanhatkin järjestäjät ovat touhussa mukana. Tämän uudistuneenkin testijuoksusarjan Kunnia-Kummina ja juoksijoiden innostajana toimii Pentti "Pappa" Virmalainen. Lisätietoa reitistä ja juoksupäivistä piakoin JKU:n sivuilla, jonne linkki tässä.

9.10.2013 Kuohulaisia syksyn juoksuissa
Kuohun juoksijat ovat osallistuneet useisiin syksyn juoksuihin. Lumperon hölkässä Pentti Virmalainen otti 2. sijan M60-sarjan 13,2km juoksussa. Tulokset:täällä. Kolmen sillan lenkillä ottivat Tommi Leinonen ja Mika Rantala 1. ja 3. sijat M40-sarjassa. Teuvo Kinnunen voitti M60-sarjan ja Hanne Saarinen naisten kuntosarjan. Tulokset:täällä. Pieksämäellä Osmon Supermaratonilla Matti Lehtonen juoksi puolimaratonilla ennätystään 1.18,15 sivuten M40-sarjan ylivoimaiseen voittoon. Pentti Virmalainen oli M60-sarjassa samalla matkalla 5. Tulokset:täällä.

14.9.2013 Kuohulaisia Finlandia-maratonilla
Kuohulaisia osallistui melko runsaasti Finlandia-maratonin eri matkoille. Miesten SM-maratonilla sijalle 12. juoksi Antti Hyttinen. Aika 2.45,05 jää Antin ennätyksestä vain pari minuuttia, joten turhan lämmin keli huomioiden juoksu oli hyvä. Matti Lehtonen voitti vakuuttavasti M45-sarjan puolimaratonin ajalla 1.18,54, millä oli myös kokonaiskilpailussa 6. Palkintopallisijalle nousi myös Pentti Virmalainen, joka kuittasi M60-sarjan 3. palkinnon. Muita tuloksia täältä.

17.8.2013 Antti,Markku ja Tero Martin kympillä
Kuohun kolmikko kiersi rataa täydet 25 kierrosta . Ohessatulokset.

10.8.2013 Antti juoksi toiseksi Elojuoksun puolimaratonilla
Kuohun Antti Hyttinen sijoittui yleisen sarjan 2. sijalle Ylöjärvellä juostussa Elojuoksussa puolimaratonin matkalla ajalla 1.16,39 . Ohessatulokset.

9.8.2013 Matti ja Pena sarjavoittoihin Sakun hölkässä
Kuohun Matti Lehtonen (M40) ja Pentti Virmalainen (M60) voittivat sarjansa Pylkönmäellä juostussa Sakun hölkässä. Ohessatulokset.

14.7.2013 Matti sarjavoittoon Keuruun puolikkaalla
Kuohun Matti Lehtonen voitti M45-sarjan puolimaratonin Keuruulla juostulla Yömaratonilla. Matin voittoaika oli 1.19,38, Muista mukana olleista kuohulaisista mainittakoon Markku Savioja 10km:n 6. ja Tero Sillanpää saman matkan 7. Ohessatulokset.

6.7.2013 Antti voitti Mikkeli-maratonin
Kuohun Antti Hyttinen voitti Mikkeli-maratonin ajalla 2.49,13. Ohessatulokset.

30.6.2013 Antti verrytteli Serla-hölkässä kakkoseksi
Antti Hyttinen otti 2.sija Serla-hölkässä. Tämä oli Antille Mikkeli-maratonin valmistautumisjuoksu.Ohessatulokset.

8.6.2013 Tommi sarjavoittoon Pudasjärvellä
Tommi Leinonen tekee tasaista jälkeä puolimaratonilla. Tällä kertaa Korentokankaan kisassa tuli M40-sarjan voitto ajalla 1.21.52. Tässä linkki tuloksiin.

20.5.2013 Hajoitukset-osiossa tietoa junnujen seurakisojen ajankohdista ja lajeista

19.5.2013 Tommi hyvään aikaan Kouvolassa
Tommi Leinonen avasi puolikkaalla lupaavasti. Kouvolan puolimaratonin M40-sarjan kakkostila irtosi ajalla 1.21.25. Tässä linkki tuloksiin.

18.5.2013 Antti, Markku ja Teuvo Suolahdessa - Ari Varkaudessa
Suolahden katujuoksussa kuohulaisista Antti Hyttinen sijoittui miesten yleisen sarjan 2:ksi. Markku Savioja voitti saman juoksun M40-sarjan ja Teuvo Kinnunen oli lyhemmän matkan 4. Ari Surkka jatkoi vuosikymmeniä kestänyttä Hurushölkkäputkeaan Varkaudessa. Tällä kertaa lievästä pohjerevähdyksestä huolimatta tuli 2. sija. Tässä linkki sekä Suolahden että Varkauden kisan tuloksiin.

11.5.2013 Matti ja Tommi hyville sijoituksille veteraanien SM-maastoissa
Kuohun Matti Lehtonen ja Tommi Leinonen juoksivat hyville sijoille Vantaalla järjestetyissä veteraanien SM-maastoissa. Matti oli M45-sarjan 7. ja Tommi M40-sarjan 9. M60-sarjassa Teuvo Kinnunen oli 15. ja Pentti Virmalainen 30. Linkki tuloksiin Veteraanien SM-maastot

4.5.2013 Hyviä kuohulaissuorituksia Jyväskylän katujuoksussa
Kuohun Antti Hyttinen ja Matti Lehtonen starttasivat toiseen puolimaratonin kisaan 4:n päivän sisällä. Paljoa ei edellinen kisa painanut, kun Antti sijoittui toiseksi ja Matti neljänneksi yleisen sarjan kisassa. Ajat tällä kertaa 1.18,56 ja 1.19,21. M60-sarjan puolikkaalla otti kuohulaisveteraanit komean kaksoisvoiton. Leo Öhman voitti ajalla 1.36,41 ja Pentti Virmalainen sijoittui toiseksi ajalla 1.41,09. Miesten neljännesmaratonilla oli Markku Savioja 4. ajalla 41:32.

1.5.2013 Antti, Matti ja Pentti Saarijärvellä Vapun vietossa
7. Summassaari-maraton juostiin Vapunpäivänä Saarijärvellä. Kuohulaisista mukana oli Antti Hyttinen, joka sijoittui yleisen sarjan puolimaratonilla toiseksi ajalla 1.18,32. M40-sarjan samalla matkalla Matti Lehtonen noteerasi ajan 1.21,18 ja voitti sarjansa. Pentti Virmalainen osallistui kuntosarjan 10km:n juoksuun sijoittuen kolmanneksi. Muut tulokset löytyvät 'Tulokset'-osiosta.

28.4.2013 Markku ja Juha kisailivat menestyksekkäästi
Kuohun Markku Savioja juoksi lupaavasti puolimaratonilla Haminassa M40-sarjan voittoon. Aika 1.22,54 jää vain puolisen minuuttia miehen ennätyksestä. Samana viikonloppuna Juha Sairanen sijoittui Maaningalla juostussa kisassa M50-sarjan 8km:llä kolmenneksi. Tässä linkki sekä Haminan että Maaningan kisan tuloksiin.

7.4.2013 Pentin Pinkaisussa ennätysosanotto
Pentin Pinkaisu avasi virallisesti ja perinteisesti kesän 2013 juoksukauden Keski-Suomessa. Kylmien kelien ja yöpakkasten vuoksi ei kaupunki suostunut hiekkoja poistamaan reitiltä, joten hieman pölyistä ja osittain liukastakin reitillä oli. Tästä huolimatta juoksijoita oli saapunut Pinkaisun historian ennätysmäärä; yhteensä 188 osanottajaa!! Kuohu kiittää. Yleisen sarjan kovinta vauhtia piti reittiennätyksen omistajan arvokkuudella JKU:n Henri Manninen. Tällä kertaa ei uutta reittiennätystä aivan syntynyt, mutta voittaja ei suostunut olosuhteiden piikkiin asiaa laittamaan vaan totesi, että mies ei tänään riittävän kovaa liikkunut. Aika 31,23 jää ainoastaan 6 sekuntia reittiennätyksestä. Yleisen sarjan kärki oli tosi kovatasoinen. 10 parhaan joukkoon piti juosta tasan 34 minuttia tällä virallisesti mitatulla ja varsin vaativalla reitillä. Naisten ykköseksi pinkaisi Katja Mustonen ajalla 38,42. Muita tuloksia voi ihmetellä 'Tulokset'-osiosta.

17.3.2013 Pentin Pinkaisu -palaveri torstaina
Pidetään Pentin Pinkaisun järjestelyihin liittyvä palaveri Pentin päivänä 21.3 liikuntahallilla klo 18.

16.3.2013 Testijuoksusarjan viimeinen osa juostu
Talven viides ja viimeinen testijuoksu juostiin kauniissa auringonpaisteessa. Kevättä siis pukkaa vaikka maisema onkin vielä kovasti luminen. Viimeisen testin juoksi nimiinsä tuttu reitinkiertäjä Miika Takala, joka kellotti tällä kertaa ajan 34,35. Muut tulokset omassa osiossaan. Kiitokset kaikille testaajille ja tervetuloa tutulle reitille Pentin Pikaisuun huhtikuussa!!

9.2.2013 Elina jatkoi siitä mihin viimeksi jäi
Neljäskin testijuoksu meni Elina Lindgrenin nimiin. Harjoittelu testijuoksujen välillä on tuottanut tulosta, sillä aika parantui kokonaisen sekunnin!

13.1.2013 Elina Lindgren piti muut takanaan kolmannessa testijuoksussa
Pikkupakkanen ei haitannut kolmatta testijuoksua. Tuttu testilenkin kiertäjä Elina Lindgren hoisi tämänkertaisen testijuoksun nimiinsä hyvällä talviajalla 37,38. Hän on kesäkelissä juossut n.1,5 minuuttia kovemman naisten reittiennätyksen.

1.1.2013 Matti, Teuvo ja Juha Saarijärven vuodenvaihteen hölkässä
Vuoden viimeisenä päivänä startattu vuodenvaihteenhölkkä Saarijärvellä juostiin kohtuullisen hyvissä olosuhteissa. Kuohulaisista Matti Lehtonen oli yleisen sarjan kolmas, Teuvo Kinnunen M60-sarjan ykkönen ja Juha Sairanen hölkkäsarjan neljäs.