13.02
13.03

Paikkana Vaajakosken uimahalli. Juoksut alkaa klo 12:00 ja maksu 5e/kisa.

11.10.2009 Ari sarjavoittoon Pieksämäen puolimaratonilla
Kuohun pojat juoksivat hienosti Pieksämäen puolikkaan 11.10.09. Ari Surkka voitti M35-sarjan hyvällä ajalla 1:21.01 ja Pappa Pena oli M50-sarjan kolmas ajalla 1:31.59.

04.10.2009 Ritta sarjavoittoon Budaabestissä
Riitta Hämäläinen juoksi kauden parhaansa Budabestin maratonilla ajalla 3.22,52. Samalla hän voitti oman sarjansa ja sijoittui hienosti kokonaiskilpailussa sijalle 15

18.09.2009 Erik Hass 15. ja Elina Saari 37. Berliinissä.
Vaajakosken Kuohun Elina Saari juoksi netto ajaksi 3.20,41 sijouittuen sijalle 37 W30 sarjassa.
Erik juoksi hienosti sijoiuttumalla ajallaan 2.21,39 sijalle 15.

18.09.2009 Harjoitukset osio päivitetty.

12.09.2009 Kuohulaisia Finlandia maratonilla.
Kalervi Ilmanen sijoiuttui hienosti toiseksi M55-sarjan puolimaratonilla. Samassa sarjassa Kari Yksjärvi oli 14. M50-sarjassa Timo Taipale jäi niukasti toiseksi häviten voiton vain 36 sekunnin erolla Reijo Matikaiselle. M40-Sarjavoitto meni ylivoimaisesti Marko Partaselle kuten myös N50-sarjavoitto Riitta hämäläiselle. Rantaraitin kierroksella Matti Haapala sijoittui kolmanneksi ja Jari Lahti neljänneksi. Muitten sijoitukset löytyvät tulokset osiosta.

05.09.2009 8. Mitteldeutscher Marathon (Linkki)
(valitse: 10km Lauf, Zielzeit ja paina Suchen)

23.08.2009 30. Engadiner Sommerlauf 2009 (Linkki)

05.09.2009 Tommi Ruskamaratonilla.
Kuohun Tommi Leinonen sijoittui hienosti kolmanneksi Levin Ruskamaratonilla ajallaan 3.08,33. Sää oli syksyisen kolea +11 astetta ja tuulinen. Varttimaratonilla Kari Yksjärvi oli 37.

05.09.2009 Marko juoksu cup:in voittoon.
Marko Partanen voitti suveneeristi kolmen osakilpailun juoksusarjan johon kuuluivat Pentin Pinkaisu, Kiimasen Savulenkki ja Tikkahölkkä. Petri Hoskonen sijoittui samassa yleisessä sarjassa kuudenneksi. Timo Taipe oli hienosti kolmas M50-sarjassa.

Laukaa, pitäjänmestaruuskilpailut 10.6.2009

13.06.2009 Kuohulaiset Forssan Suvi-illassa.
Henkka kärsi takareisi krampeista ja Elinalla taisi olla debyytti kouhun edustuksessa(?) Sarjavoittoihin ylsivät Marko ja Riitta.

06.06.2009 Erik Saksan turneella.
Erik Hass voitti Saksassa "osavaltionsa" mestaruuden ajalla 31:54,07. Voittokulku jatkui vain 18 tuntia myöhemmin kotikaupungissa juostussa maastokisassa. Tarkemmin kisoista voi lukea Erikin nettisivuilta: marathonscene.com

06.06.2009 Menestystä Varkaudessa.
Marko Partanen(M40), Timo Taipale(M50) ja Riitta Hämäläinen(N50) saavuttivat sarjavoitot Varkaudessa juostulla Navitas Maratonilla. Matkoina Markolla ja Timolla neljännes maraton ja Riitalla puolimaraton. Kolmannen sijan saavuttivat maratonilla Tommi Leinonen(M yl.) ja puolimaratonilla Pentti Virmalainen(M50)

26.05.2009 Kuohulaisia Harjun pk-kisoissa.
Kuohulaisista kisoihin osallistui Teemu Hartman P13 sarjaan ollen 600m:llä 3. ja 60m:llä 6. sekä P11 sarjassa Iiro Surkka keihääseen(5.) ja Jeremias Leskinen 60m:lle ollen 6.
Erik Hass jänisteli Mari Järvenpäätä joka teki naisten kauden kärkituloksen suomessa(9.34,88). Erikin voittoaika kovan treenijakson lomassa 9.09.02.

24.05.2009 Teuvo Kinnnen TUL:n veteraanimestari.
Teuvo Kinnunen voitti Leppävirralla pidettyjen TUL:n veteraanien mestaruuskisojen 1500m ajalla 5.16,46

23.05.2009 Erik ja Pentti Kinnulan Kettuhölkässä.
Erik Hass voitti ylivoimaisesti Kinnulassa juostun Kettuhölkän. Erik jäi 24 sekunttia Arto Hyytiäisen vuonna 2001 juostusta reittiennätyksestä. Pentti Virmalainen sijoittui Neljänneksi M50 sarjassa. Matka oli molemmilla 13km.

21.05.2009 Rantarinki, Alavus.
Kuohulaiset nappasivat loistavia sijoituksia Alavuden Rantarinki juoksussa. Erik Hass voitti yleisen sarjan 11,2km ajalla 37,13. Timo Taipele taasen voitti M50-sarjan ajalla 42,00 ja samassa sarjassa Pentti Virmalainen oli neljäs(44,12). Riitta Hämäläinen Voitti N50-sarjan ajalla 46,56. Mainittakoon että Kalle Kulmalan viimevuotinen voittoaika oli sekunnilleen sama kuin Erikin tämänvuotinen aika.

16.05.2009 SM-Maastot, Savonlinna.
Teuvo Kinnunen oli ainut kuohulainen joka pääsi viivalle Savonlinnan SM-Maastoissa. Teuvo sijouittui veteraanien kisassa lauantaina M55-sarjassa sijalle 13. Matias joutui jättämään kisat väliin harmittavan flunssan takia ja Erik Myöhästyi osanoton varmistuksesta 10 minuuttia eikä päässyt enää kisaan. Osanoton varmistus on nykyään viimeistään 1,5h ennen oman juoksun alkua.

09.05.2009 Kuohun yu-koulun aikataulu muuttunut.
Yleisurheilukoulun uusi aikataulu on ti ja to klo 17:30-19:00

09.05.2009 Kuohulle menestystä PM-maastoissa Harjulla.
Teemu Hartman ja Jussi Eskola ottivat kaksoisvoiton sarjassa P12. Samaan pystyivät Teuvo Kinnunen ja Pentti Virmalainen sarjassa M55. Sarjavoiton otti myös Matias Haarahiltunen M17 sarjassa. Matiaksen aika oli parempi kuin M19 sarjan voittajan! Timo Taipale ylsi pronssille M50 sarjassa.

09.05.2009 Erik Hass Jyväskylän katujuoksun voittoon.
Erik Hass voitti ylivoimaisesti vesisateessa juostun Jyväskylän katujuoksun. Erikin aika oli 1.15.27 ja seuraava hävisi useita minuutteja. Riitta Hämäläinen voitti N40 puolimaratonin ajalla 1.39.08 ja Tommi Leinonen oli neljäs miesten puolimaratonilla ajalla 1.26.02

01.05.2009 Summassaarimaraton, Saarijärvi.
Pentti Virmalainen voitti näytöstyylillä sarjan M50 puolimaronin Saarijärven Summassaaressa ajalla 1.34.15. Maratonilla Petri Hoskonen kellotti ajan 3.52.45 sijoittuen kuudenneksi.

26.40.2009 33.Länsiväyläjuoksu, Espoo.
Henri Saari sijouittui hienosti kolmanneksi Länsiväyläjuoksussa. Matkan oli 17.4km ja Henri hävisi ainoastaan 1.03 kisan voittaneelle Peri Saavalaiselle!!!

26.40.2009 Pyynikkijuoksu, Tampere.
Timo Taipele oli kuudes ja Pentti Virmalainen 11 Tampereella järjestetyssä Pyynikkijuoksussa. Sarja oli M50. Hannu Frimankin sijouttui kuudenneksi M60 sarjassa.

25.40.2009 Erik SM-maantiellä, Pyhäselkä.
Eri Hass juoksi hienosti kymmenenneksi Joensuun lähettyvillä järjestetyillä SM-Maantie juoksuilla. Erikin aika jäi vai niukasti 1.10 alituksesta ajan ollessa 1.10.01

11.04.2009 Pentin pinkaisu.
Henri Manninen voitti ylivoimaisesti Vaajakoskella järjestetyn Pentin pinkaisun. Henrin aika 31.17 alitti reilusti Miika Takalan viimevuotisen entisen ennätyksen 31.45. Kuohulaisista sarjavoittoon ylsivät Marko Partanen(M40), Matias Haarahiltunen(M17) ja Jussi Eskola(P12).

05.04.2009 Muurame Hokka-hölkkä.
Pentti Virmalainen voitti sarjansa M55 ja Timo Taipale sijoittui toiseksi sarjassa M50. Entinen seuran mies Kimmo voitti kisan parhaalla ajalla 43,49.

10.03.2009 Keski-Suomen testijuoksusarjan 6. osakilpailu 4.4-09 Peruttu Pentin pinkaisun läheisyyden vuoksi.

09.03.2009 Keski-Suomen testijuoksusarjan 5. osakilpailu Vaajakoskella.
Kuohun nuori Matias Haarahiltunen voitti hyvälää ajalla testijuoksun viidennen osakilpailun. Keli oli noin -2 astetta ja reitti hieman jäinen. Odotamme mielenkiinnolla Matiaksen kevään ja kesän ennätystehtailua. Hyvän suosion saanut testi keräsi jälleen 30 juoksijaa.

09.02.2009 Keski-Suomen testijuoksusarjan 4. osakilpailu Vaajakoskella.
Kuohun Erik Hass voitti ylivoimaisesti testijuoksun neljännen osakilpailun. Aika on loistava huomioiden vaativat olosuhteet! JKU:n Mikka takala sijoittui toiseksi ja Kuohun Henri saari kolmanneksi.

06.02.2009 Pena PM-kisoissa.
Tulokset osisto löytyy Pentti "Pappa" Virmalaisen tuloksia veteraanien PM-hallikisoista.

20.01.2009 Erikin juoksut Saksan mantereella.

10.01.2009 Keski-Suomen testijuoksusarjan 3. osakilpailu Vaajakoskella.
Testijuoksu juostiin juostiin yhden asteen pakkaskelissä joten nastakengille oli juoksijoilla käyttöä. Testi veti taas kunnioitettavat 30 juoksijaa paikalle. Enemmänkin kuntoilijoita toki mahtuisi ja 5 euron osanottomaksu joka sisältää saunan ja uinnin ei ole suuri.
Tämänkertaisen testin "voitti" Keuruun Kisailijoihin siirtynyt hyvää talvikuntoa uhkuva Kimmo Leivo. Hyvässä Tuntumassa tulivat Kuohun nuori lupaus Matias Haarahiltunen, Suolahden urhon nousukuntoinen Jarkko Puttonen sekä Pullistuksen Juha Hämäläinen.

31.12.2008 Vaajakosken Kuohun Kimmo Leivo toiseksi Saarijärven vuodenvaihteen hölkässä.
Kimmo sijoittui toiseksi miesten yleisen sarjan 8km:n kisassa Tuomas lunttilan voittaessa.
Kuohun nuori lupaus Matias Haarahiltunen sijouttui viidenneksi ja Jouni Karhunen sijoittui sijalle 14.
Mieten M50-sarjassa ikinuori Pentti "pappa" Virmalainen voitti sarjansa suveneeristi.