Kuohulaiset menestyivät SAUL SM kympillä 28.8.

Markku Savioja
28.8.2016

Aikuisurheilun maantiejuoksun kymmenen kilometrin Suomen Mestaruuksista kisailtiin tänään Tampereella. Mukana oli mukavasti yhdeksän Kuohun juoksijaa. Ja kylläpä muuten juoksivatkin hienosti !

Antti voitti Suomen Mestaruuden M30 sarjassa ajalla 33.49 mikä jää miehen ennätyksestä vain reilu parikymmentä sekuntia.

Tiina oli N35 sarjassa hopealla uudella ennätyksellään 40.12.

Matti sijoittui M45 sarjan pronssille ajalla 36.10.

Lisäksi joukkuekilpailussa Vaajakosken Kuohu otti hopeaa M30 sarjassa (joukkuessa Antti, Pekka, Vesa). Hopeaa toivat Jyväskylään myös N35 sarjan naiset (Tiina, Niina, Riitta). Pronssille ylti M45 joukkue (Matti, Jukka, Tero) vain yhden sekunnin erolla neljänneksi tulleeseen Hämeenlinnan Tarmon joukkueeseen.

Muiden Kuohun juoksijoiden sijoitukset ja ajat tässä: Vesa (M40/14 - 42.24), Jukka (M45/15 - 39.26), Tero (M50/17 - 41.15), Pekka (M55/10 - 40.25), Niina (N35/4 - 44.31), Riitta (N60/4 - 51.04).

Kilpailun tulokset löytyy tästä. Joukkuekisan tulokset tässä.

Kuvia mitalisteista löytyy tapahtumakuvista.