Kuohulaisten kisailuja

Markku Savioja
21.8.2016

Tommi on käynyt kaikessa hiljaisuudessa elokuun aikana kolmessa eri kisassa. 6.8. Tommi osallistui AKT:n yu-mestaruuskisoihin Kouvolassa jossa matkoina oli 1500m ja maastojuoksu. Molemmissa kilpailuissa Tommi oli sarjansa toinen. Tulokset tässä. 12.8. oli vuorossa Anianpellon Markkinajuoksu Vääksyssä. Siellä napsahti plakkariin 4,6km matkalla yleisen sarjan kahdeksas sija. Tulokset. Kolmas kisa missä Tommi oli mukana oli Kumpula hölkkä Akaalla. Siellä 15km matka sujahti jo ihan mallikkaasti aikaan 57.21 millä irtosi M40 sarjan toinen sija. Tulokset.

Lauantaina juostiin Tikkakoskella Tikkahölkkä jossa mukana olivat Matti ja Tero. Matti juoksi noin 10km mittaisen reitin aikaan 37.02 ollen kisan toinen. Terolla aikaa kului 42.37 jolla sija 11. Tikkahölkän tulokset.

Lauantaina kisailtiin myös Jämsänkosken Saunalenkki. Mukana Kuohulaisista Tiina joka juoksi naisten kilpasarjassa neljänneksi. Tulokset tästä.

Ja mainitaan vielä viimeisenä mutta ei suinkaan vähäpätöisimpänä, ehei todellakaan, se että Pekka juoksi hienosti Sukevalla puolimaratonin M50 sarjan voittoon ajalla 1.32,42. Sukevan tulokset löytyy tästä.