Tilaa kalenteri 2018

Tilaa nyt vuoden 2018 painikalenteri!
 

Vaajakosken Kuohun painijaoston vuosikalenteri 2018 on saatu painosta, tilauksia otetaan vastaan ja toimitukset alkavat viikolla 48! Älä tyydy yhdentekevään maisemakalenteriin, kun tarjolla on parempaa! Kalenterin hinta on 15 euroa ja tuotto käytetään lyhentämttömänä VaaKun painitoiminnan tukemiseen.

Tilauksen voi tehdä alla olevalla lomkkeella tai suoraan pojilta.

Kalenteri on painettu Suomessa ja siinä on luonnollisesti suomalaiset nimipäivät, juhlapyhät sekä tilaa muistiinpanoille. Kalenterissa on kierresidonta, josta sen saa kätevästi seinälle, kuva on toisella lehdellä ja reilunkokoinen kuukausikalenteri omallaan. Kalenterin leveys on 29,7 ja korkeus avattuna 42 cm.

Tee kalenteritilaus ja täytä lomakkeelle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan kalentereiden toimituksesta ja maksusta. Tosifanit ostavat tietenkin samalla useamman kalenterin, vaikka pukinkonttiin tai viemisiksi sukulaisille!

Kalenterin pääkuvissa VaaKun kisaryhmäläisiä, mutta sivuilta löytyy varmasti tuttuja myös muista ryhmistä, sillä kuvia otettiin kaikista harjoitusryhmistä, eli kalenterissa paljon kuvia myös nassikka- ja painikoulutreeneistä. Kuvaajana tänäkin vuonna taitava Harri Kapustamäki.

Seinäkalenteritilaus

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.