Ajankohtaista

Uutisia

OP-painien tulokset löytyvät nyt kisasivulta pdf-tiedostona. Sen verran täytyy tässä yhteydessä kehaista, että järjestävä seura voitti kisojen parhaan seuran palkinnon, sitä listausta ei noissa tuloslistoissa olekaan.
Perinteiset Keski-Suomen OP-painit painitaan Vaajakoskella 19.3.2016. Kilpailujen ilmoittautuminen päättyy 15.3. klo 24.00. Ilmoittautumiset osoitteeseen mika.suho@gmail.com
Kuohun nelihenkinen joukkue paini kolme SM-mitalia Janakkalassa lauantaina 6.2. painituissa miesten vapaapainin suomenmestaruuskilpailuissa.
Niko, Riku ja Harjun Woiman Jonni Sarkkinen kävivät viikonvaihteessa Pietarissa tutustumassa kansainväliseen kisameininkiin. Tuliaisina Vaajakoskelle pronssi ja viides sija ja Jonni nappasi omassa sarjassa peräti hopeaa! Ei kehnommin, kun painimassa oli useampiakin kadettien arvokisamitalisteja.
Rasmuksella oli lauantaina 23.1.2016 Porvoossa käydyissä junioreiden SM-kilpailuissa täysi työpäivä painittavana, mutta se kannatti, sillä tuliaisina oli SM-pronssi.