Keski-Suomen OP-painit 19.3.2016 Vaajakoskella

Perinteiset Keski-Suomen OP-painit Vaajakoskella 19.3.2016. Kilpailu on miesten kreikkalais-roomalaisessa painissa Suomi Cup -osakilpailu (pisteytykseltään 2.-taso). Vuonna 2016 OP-paineissa uutuutena mukana myös miesten vapaapainisarjoja. Lisäksi painitaan 17-, 13- ja 10-vuotiaiden poikien sarjat, tyttöjen 17-vuotta sarjat sekä alottelijasarjat. Kisoihin ilmottautuneet: http://usupa.fi/ .

Kisoissa paini 228 painijaa

Kisoissa kävi puntarilla 228 painijaa. Aloittelijoiden, pienempien poikien sekä tyttöjen sarjoissa paini yhteensä 119 osallistujaa. Miesten ja alle 18-vuotiaiden poikien sarjoissa 99 painijaa. Kisat aloitettiin 11.30 ja nuorempien mitalit jaettiin ennen kolmea. Miehet ja alle 18-vuotiaat pääsivät molskille noin 15.30. Kisatapahtuma päättyi Suomi Cupin osakilpailun palkintojenjakoon hieman ennen kahdeksaa illalla. Kiitos kaikille osallistujille: painijoille, huoltajille, tuomareille, talkoolaisille ja katsojille, teitte hienot kisat.

Vaajakosken Kuohu kisojen menestynein seura

VaaKu oli seurapisteissä ykkönen 150 pisteellä, toiseksi tuli Kemin Into, 127 p., kolmas oli Ilmajoen Kisailijat, 82 p., neljäs Kälviän Tarmo, 79 p. ja viidensiä yhteispistein Alavuden urheilijat ja Kuopion Kisaveikot 75 p.

VaaKun painijoiden sijoitukset alla. Huonoimmat sijoitukset olivat neljänsiä sijoja, nämäkin sarjoissa, joissa oli kisojen runsain osaanotto ja Nikolla miesten sarjassa sen lisäksi että voitti omanikäisten sarjansa 17-vuotiassa!

Miehet 84kg Vapaapaini:  1, Rasmus Peltola

Tuosta alta löytyvät PDF-tiedostona palkintojärjestys sekä Suomi Cup -otteluiden tulokset sekä kuvia kisoista.

Keski-Suomen OP-painien tulokset

PDF-tiedostoKSOP_nuoret_palkintojarjestys20160319.pdf (27 kB)
Palkintojärjestys Keski-Suomen OP-painit: Aloittelijat, 10- ja 13-vuotiaiden sekä tyttöjen sarjojen
PDF-tiedostoKSOP_SuomiCup_palkintojarjestys.pdf (33 kB)
Palkintojärjestys Suomi Cup -sarjat: Alle 17-vuotiaat ja miehet
PDF-tiedostoKSOP_SuomiCup_ottelutulokset201603019.pdf (56 kB)