17.10. Viikonlopun juoksuja

Markku Savioja
17.10.2016

Kisakausi jatkuu vielä Kuohun kovilla juoksijoilla. Lauantaina Kuohulaisia nähtiin  Jalasjärvellä, Kankaanpäässä sekä Helsingissä.

Etelä-Pohojammaalla kisaili Tommi. Kärki Trail Run -polkujuoksun 13,4km mittaiselta matkalta kotiintuomisena oli miesten sarjan toinen sija. Tulokset.

Hannu juoksi Satakunnassa puolimaratonin aikaan 1.55,04 jolla M60 sarjan sija 15. Oli muuten Hannun juoksu-uran 80. puolimaraton. Tulokset tästä.

Stadin polkukuningatar oli Tiina. Helsinki City Trail -polkujuoksun 11km matkalta tuli nimittäin naisten sarjan voitto. Kisan tuloksia voi katsella tässä näin.

Lisäys 18.10.
Matti ja Mauno juoksivat Kivijärvellä Hannunkivi -juoksun (9km). Matti voitti M45 sarjan ja Mauno oli M55 sarjan kolmas. Kisan tulokset tässä.